Het M/S Norröna biedt wekelijkse vertrekmogelijkheden aan vanuit Denemarken naar IJsland en de Færøer Eilanden. In het hoogseizoen zijn er wekelijks twee vertrekmogelijkheden naar IJsland en de Færøer Eilanden. Klik om het vaarschema te downloaden: vaarschema 2024

Terminal in Hirtshals 
Smyril Line maakt gebruik van de Fjord Line Terminal, gelegen aan de Containerkajen 4 te Hirtshals. Deze ligt op ca. 20 minuten lopen van het stadscentrum. U kunt er koffie, thee, frisdranken en snacks kopen echter geen maaltijden.  Voetpassagiers gaan over de loopbrug aan boord, een lift en een roltrap staan tot uw beschikking. De inscheping begint meestal een uur voor vertrek.

Hoe komt u bij de haven in Hirtshals?
De haven van Hirtshals heeft een directe verbinding met de snelweg die de grote steden met elkaar verbindt. Rij over de E 39 tot de laatste rotonde voor de afslag naar het centrum van Hirtshals (aan uw linkerhand ziet u een tankstation). Neem de eerste afslag aan uw rechterhand, op de borden ziet u duidelijk Smyril Line met een pictogram van een veerboot. Volg deze weg die u direct naar de veerboot brengt, Containerkajen 4, Hirtshals. Als u in het havengebied bent aangekomen, ziet u M/S Norröna aan de kade liggen.