Undirhúsið

Undirhúsið is het gezellige café op dek 5. Dit is de plek om met een goed boek even lekker te ontspannen.

Undirhúsið biedt zoete en hartige lekkernijen, zoals gebak en lichte maaltijden, maar ook bier, wijn en versgemalen koffie. Hier kunt u ook bingo spelen en ’s avonds kunt u genieten van live Færøerse muziek.

Laterna Magica

Laterna Magica kunt u vinden op dek 10, dertig meter boven zeeniveau. Het biedt een spectaculair uitzicht op de horizon van de oceaan terwijl u de Atlantische Oceaan oversteekt.

Bij Laterna Magica zijn lichte maaltijden, hapjes en een ruime keuze aan drankjes te verkrijgen. Elke ochtend verwelkomt Laterna Magica u met warme croissants en verschillende soorten versgemalen koffie.

Bioscoop

MS Norröna heeft een bioscoop op dek 5, die plaats biedt aan maximaal 23 personen. Kaartjes voor de bioscoop worden verkocht bij de receptie. In de bioscoop worden recente films vertoond.

Volwassene (16+): € 8,78
Kind: € 6,76

Hot tubs

Probeer een hot tubs en ontspan in het zachte Noord-Atlantische zeewater terwijl u geniet van het prachtige uitzicht. De hot tubs worden verwarmd met behulp van overtollige warmte uit de machinekamer van MS Norröna en bevinden zich achter op dek 7 aan stuurboordzijde. We hebben drie hot tubs met elk plaats voor maximaal 6 personen.

1 Hot Tub (tot 6 personen) voor 1 uur: DKK 199

· U kunt reserveren bij de receptie wanneer u aan boord bent.
· Bij reservering, betaald u een deposito van DKK 150 voor huur van badjassen en slippers. Bij het retourneren van de badjas en slippers krijgt u DKK 130 retour.

Zwembad & Fitness ruimte

Neem een verfrissende duik in het zwembad. Er is ook een sauna en een fitnessruimte.

Winkelen

De mogelijkheden om te shoppen zijn erg uitgebreid en de prijzen zijn concurrerend. De winkel biedt een grote selectie taxfree artikelen en designer producten aan.

Je vindt er ook een groot aanbod aan parfum, wijn, sterke drank en snoepgoed.

Bekijk hier online het tax free magazine.

Kinderen en tieners

Speelhoek
Hier ontmoeten kinderen leeftijdsgenootjes, maken nieuwe vriendjes en vriendinnetjes en kunnen urenlang met elkaar spelen.

Tienerkamer
Een geweldige plek op dek 6 waar kinderen en tieners elkaar kunnen ontmoeten en op de Playstation spelletjes kunnen spelen.

Voetbalveld
Het voetbalveld ligt van dek 9, op het open dek. Het voetbalveld is open van 12:00 tot 18:00.

Internet

Internet aan boord wordt aangeboden in samenwerking met Telenor Maritime.

Prijzen
4 uur: € 5,00
19 uur: € 9,00
36 uur: € 18,00
55 uur: € 25,00
7 dagen: € 35,00

Internet toegang kunt u aan boord online kopen of u kunt vouchercodes kopen bij de receptie. De code kan voor meerdere apparaten gebruikt worden, maar toegang is slechts mogelijk met één apparaat tegelijk. Je betaalt voor het aantal gekochte uren en niet voor de uren dat je online bent. Houdt u er rekening met dat verbinding op zee niet altijd optimaal is.

Receptie

De receptie vindt u op dek 5. Gedurende het tussen- en zomerseizoen is de receptie 24 uur per dag geopend. In de winterperiode is de receptie dagelijks geopend van 08.00-10.00 uur in de ochtend.

De receptie kunt u helpen met: Algemene informatie, upgrade van uw hut, belasting teruggave, verhuur kluisjes, geld wisselen enz.

U kunt Wi-Fi toegang, bioscoopkaartjes en toegang tot de hot tubs regelen bij de receptie.