2-persoons binnenhut voor alleengebruik

Hut met 1 slaapplaats beneden (90×200 cm), 1 slaapplek boven (90×200 cm) en eigen douche/toilet. De hut is uitgerust met bedlinnen, handdoeken en garderobe. In het toilet is er een haardroger en een stopcontact voor elektrische scheerapparaaten. De cabine heeft ook een stopcontact voor 240 volt en een televisie.

2-persoons buitenhut voor alleen gebruik

Hut met 2 lage bedden (90×200 cm) en eigen douche/toilet. De hut is uitgerust met bedlinnen, handdoeken en garderobe. In het toilet is er een haardroger en een stopcontact voor elektrische scheerapparaaten. De cabine heeft ook een stopcontact voor 240 volt en een televisie.

2-PERSOONS BUITENHUT MET DUBBELBED voor alleen gebruik

Cabine met tweepersoonsbed (140x200cm) en eigen douche/toilet. De hut is uitgerust met bedlinnen, handdoeken, haardroger en stopcontact voor een elektrisch scheerapparaat. In de hut is tevens een stopcontact voor 240 volt en flatscreen televisie.

Couchette op indeling

De couchettes vindt u op dek 2, onder het autodek, met 6 stapelbedden 76×198 cm) en een klapdeur (deze kan niet afgesloten worden). Gedeelde douche/toilet. De couchettes zijn de meest eenvoudige en voordelige slaapgelegenheden aan boord.

Gedeelde couchettes zijn onderverdeeld in een slaapgelegenheid voor mannen of voor vrouwen.

Bed/badlinnen is niet inclusief. Dit kunt u zelf meenemen of bijgeboekt worden. De kosten zijn € 24,00 per pakket per traject.

Bagagekluisjes: Passagiers hebben de mogelijkheid om de kluisjes op dek 2 of 7 te huren. De kluisjes zijn er in twee maten: 88 cm (D), 60 cm (H) en 40 cm (B) / 78 cm (D), 40 cm (H) en 30 cm (B). De kosten voor het gebruik van de kluisjes is DKK 10 voor de kleine en DKK 20 voor de grote kluisjes.