1-persoons binnenhut

Hut met 1 slaapplaats beneden (90×200 cm), 1 slaapplek boven (90×200 cm) en eigen douche/toilet. De hut is uitgerust met bedlinnen, handdoeken en garderobe. In het toilet is er een haardroger en een stopcontact voor elektrische scheerapparaaten. De cabine heeft ook een stopcontact voor 240 volt en een televisie.

Boekbaar voor 1 persoon.

2-persoons buitenhut

Hut met 2 lage bedden (90×200 cm) en eigen douche/toilet. De hut is uitgerust met bedlinnen, handdoeken en garderobe. In het toilet is er een haardroger en een stopcontact voor elektrische scheerapparaaten. De cabine heeft ook een stopcontact voor 240 volt en een televisie.

Boekbaar voor 1-2 personen.

Als u een buitenhut boekt, heeft u de optie om de minibar erbij te reserveren.

2-persoons buitenhut met dubbelbed

Cabine met tweepersoonsbed (140x200cm) en eigen douche/toilet. De hut is uitgerust met bedlinnen, handdoeken, haardroger en stopcontact voor een elektrisch scheerapparaat. In de hut is tevens een stopcontact voor 240 volt en flatscreen televisie.

Boekbaar voor 1-2 personen.

Als u een buitenhut boekt, heeft u de optie om de minibar erbij te reserveren.

4-persoons binnenhut zonder raam

Hut met 2 slaapplaatsen beneden (90×200 cm), 2 slaapplaatsen boven (85×195 cm) en douche/toilet en suite. De hut is uitgerust met bedlinnen en handdoeken, haardroger en stopcontact voor een elektrisch scheerapparaat. In de hut is tevens een stopcontact voor 240 volt en een televisie.

Boekbaar voor 2-4 personen

4-persoons buitenhut met raam

Hut met 2 slaapplaatsen beneden (90×200 cm), 2 slaapplaatsen boven (85×195 cm) en douche/toilet en suite. De hut is uitgerust met bedlinnen en handdoeken, haardroger en stopcontact voor een elektrisch scheerapparaat. In de hut is tevens een stopcontact voor 240 volt en een televisie.

Boekbaar voor 2-4 personen.

Als u een buitenhut boekt, heeft u de optie om de minibar erbij te reserveren.