4-persoons binnenhut zonder raam

Hut met 2 slaapplaatsen beneden (90×200 cm), 2 slaapplaatsen boven (85×195 cm) en douche/toilet en suite. De hut is uitgerust met bedlinnen en handdoeken, haardroger en stopcontact voor een elektrisch scheerapparaat. In de hut is tevens een stopcontact voor 240 volt en een televisie.

Boekbaar voor 2-4 personen

4-persoons buitenhut met raam

Hut met 2 slaapplaatsen beneden (90×200 cm), 2 slaapplaatsen boven (85×195 cm) en douche/toilet en suite. De hut is uitgerust met bedlinnen en handdoeken, haardroger en stopcontact voor een elektrisch scheerapparaat. In de hut is tevens een stopcontact voor 240 volt en een televisie.

Boekbaar voor 2-4 personen.

Als u een buitenhut boekt, heeft u de optie om de minibar erbij te reserveren.

DeLuxe hut

Ruime hut met tweepersoonsbed (160×200 cm), slaapbank (130×210 cm), eigen douche/toilet, minibar en koffiezetapparaat. Deze hutten zijn voor 2-4 personen, waardoor ze ook geschikt zijn voor 2 volwassenen reizend met kinderen.

De minbar is reeds inbegrepen bij DeLuxe hutten. De inhoud van de minibar bestaat uit: 2 flesjes mineraalwater, 2 blikjes bier, 2 blikjes frisdrank, 1 chocoladereep en 1 klein zakje Kims Chips. De inhoud kan verschillen.

Boekbaar voor 2-4 personen.

Nordic DeLuxe hut

Er zijn 34 Nordic Deluxe hutten op dek 8. Alle hutten hebben een groot raam en mooi uitzicht. Alle hutten zijn uigerust met een groot 2-persoonsbed (180×200 cm). Verder bevindt zich onder het 2-persoonsbed een bed dat kan worden uitgeschoven. Verder vindt u in de hut een gezellig zitje in de vensterbank, een tafel en twee stoelen.

De minbar is reeds inbegrepen bij DeLuxe hutten en bestaat uit 2 flesjes mineraalwater, 2 blikjes bier, 2 blikjes frisdrank, 1 chocoladereep en 1 klein zakje Kims Chips. De inhoud kan verschillen.

Boekbaar voor 2-3 personen.

Norröna Suite

De Norröna suite biedt ruim comfort voor maximaal 4 personen. Deze suite heeft een slaapkamer met een groot dubbelbed (180×200 cm), een kleine slaapkamer met een stapelbed (zeer geschikt voor kinderen) en een gezellige woonkamer. Zowel in de woonkamer en de slaapkamer zijn voorzien van een flatscreen-tv. Tevens beschikt deze suite over een royale badkamer met ligbad en douche.

Boekbaar voor 2-4 personen.