Vrij kamperen is niet toegestaan op IJsland, zie hier voor meer informatie. Op IJsland bieden wij u graag een Camping Card aan.

De Camping Card IJsland 2024 kost slechts € 179,00. Deze campingkaart geldt voor de houder en partner en maximaal 4 kinderen in de leeftijdsgroep tot 16 jaar, reizend met auto/caravan/tent of camper in de periode van 01 mei tot 15 september (check de website voor openings- en sluitingstijden). De kaart is 28 nachten geldig. De Camping Card IJsland geeft toegang tot ongeveer 35 campings verspreid op IJsland. Voor een overzicht van de deelnemende campings kunt u de website www.campingcard.is bezoeken.

Het boeken van de campingkaart is bij ons eenvoudig. Geef tijdens de boeking van uw overtocht aan dat u een campingkaart wil toevoegen. Onze medewerkers zorgen ervoor dat alles voor u geregeld wordt. Boek vandaag nog uw overtocht en campingkaart voor een zorgeloze kampeerervaring op IJsland!

Camping Card IJsland heeft een samenwerking met Olís en ÓB tankstations*. Dit geeft u als Card-houder korting bij de stations van Olís en ÓB:

  • 12 ISK korting per liter brandstof *
  • 10% korting op eten en drinken
  • 15% korting op autoproducten en kookgas
  • Koffie voor slechts 65 ISK!

Kijk op olís.is voor meer informatie.

*Kortingen zijn niet beschikbaar bij ÓB-tankstations die hun laagste prijs aanbieden.