Check-in tijden

Check-in openingstijden

Haven Laagseizoen 

 

Hoogseizoen 

 

Hirtshals Zaterdag 12:00 Dinsdag 09:00

Zaterdag 12:00

Seyðisfjörður Woensdag 17:00 Donderdag 07:00
Tórshavn Maandag 11:00

Donderdag 18:00

Woensdag 14:30

Vrijdag 00:00

Zondag 20:00

Locatie haven:

Hirshals

Seyðisfjörður

Tórshavn

Uiterste check-in tijden

Haven Bestemming Reizigers met voertuig Reizigers zonder voertuig 
Hirtshals Tórshavn 1 1/2 uur voor vertrek 1 uur voor vertrek
Hirtshals Seyðisfjörður 2 uur voor vertrek 1 uur voor vertrek
Seyðisfjörður Tórshavn 1 1/2 uur voor vertrek 1 uur voor vertrek
Seyðisfjörður Hirtshals 2 uur voor vertrek 1 uur voor vertrek
Tórshavn Seyðisfjörður 1 1/2 uur voor vertrek 1 uur voor vertrek
Tórshavn Hirtshals 1 1/2 uur voor vertrek 1 uur voor vertrek

Passagiers die speciale assistentie nodig hebben (dient van te voren aangegeven te worden), moeten zich uiterlijk 2 uur voor vertrek bij de terminal melden. Houd u er rekening mee dat de wachttijd hierdoor iets langer kan zijn.

Hirtshals haven informatie

Terminal in Hirtshals 
Smyril Line maakt gebruik van de Fjord Line Terminal, gelegen aan de Containerkajen 4 te Hirtshals. Deze ligt op ca. 30-35 minuten lopen van het stadscentrum. U kunt er koffie, thee, frisdranken en snacks kopen echter geen maaltijden.  Voetpassagiers gaan over de loopbrug aan boord, een lift en een roltrap staan tot uw beschikking. De inscheping begint meestal een uur voor vertrek.

Reizigers met voertuig
Aangekomen bij de haven kunt u direct naar de check-in van de Fjord Line rijden, dit staat met borden duidelijk aangegeven in de haven (aan het einde van Sigurd Espersens Vej). U vindt hier toiletten en automaten met koffie, thee, frisdrank en snoep. Alle passagiers, behalve de chauffeur, gaan over de loopbrug aan boord. Er is een shuttle service vanaf de incheckbalie naar de terminal. Bij aankomst in Tórshavn of Seyðisfjörður kunnen alle passagiers in het voertuig van boord rijden.

Hoe komt u bij de haven in Hirtshals?
De haven van Hirtshals heeft een directe verbinding met de snelweg die de grote steden met elkaar verbindt. Rij over de E39 tot de laatste rotonde voor de afslag naar het centrum van Hirtshals (aan uw linkerhand ziet u een tankstation). Neem de eerste afslag aan uw rechterhand, op de borden ziet u duidelijk Smyril Line met een pictogram van een veerboot. Volg deze weg die u direct naar de veerboot brengt, Containerkajen 4, Hirtshals. Als u in het havengebied bent aangekomen, ziet u M/S Norröna aan de kade liggen.

Treinverbindingen
Treinen rijden van Aalborg naar Hirtshals via Hjørring. Vanuit Hjørring vertrekt een lokale trein naar Hirtshals. De reis duurt ongeveer 22 minuten. Komt u vanuit Hirtshals dan kunt u de lokale trein naar Hjørring nemen. Vanuit Hjørring zijn er goede treinverbindingen naar andere steden. Een reis van Hjørring naar bijvoorbeeld Aalborg duurt ongeveer 45 minuten. Voor bus- en treintijden naar en van Hirtshals kunt u kijken op rejseplanen.dk 

Bus vanaf station Hirtshals naar de ferryterminal
Er is een busdienst tussen het treinstation in Hirtshals en de ferryterminal. Een ticket kost DKK 30 per persoon en wordt rechtstreeks aan de chauffeur betaald, dit is geen Smyril Line-bus.

Vliegvelden
Het dichtstbijzijnde vliegveld is Aalborg, vanwaar een shuttle naar Lindholm station gaat. Hiervandaan vertrekken aansluitende treinverbindingen naar Hirtshals.

Taxi vanuit Hirtshals
Hirtshals Taxi
Tel.: +45 98 94 40 00
hhbusservice.dk
Hirtshals Taxi
Tel.: +45 98 94 40 00
godis-taxi.dk

Er is een taxi standplaats aan de terminal in Hirtshals.

Hotel
Er zijn verschillende hotels in Hirtshals. Het Montra Skaga Hotel, dat relatief dicht bij de terminal ligt, biedt ook parkeergelegenheid voor DKK 300 per week (onder voorbehoud van wijzigingen). De bus stopt ook bij het Montra Skaga Hotel op weg van en naar het treinstation (bij het benzinestation, tegenover de parkeerplaats).

Montra Skaga Hotel
Willemoesvej 1
DK-9850 Hirtshals
Tel.: +45 98 94 55 00
skagahotel.dk