November
Vertrekdatum
8 dagen
Reisduur
Færøer Eilanden 🇫🇴
Bestemming

OFFERTE AANVRAGEN

Ontdek de geweldige Færøer Eilanden in het najaar tijdens deze 8-daagse reis.

Deze unieke eilandengroep bestaat uit 18 eilanden die met elkaar zijn verbonden door bruggen en tunnels. Met 100.000 schapen, 50.000 inwoners, geen bomen en maar liefst 700 kilometer aan gladde wegen liggen prachtige uitzichten binnen handbereik. Voor velen zijn de Færøer Eilanden nog een onontdekte bestemming. Met weinig toeristen en uiterst vriendelijke inwoners voelt het als een gigantisch Waddeneiland. Een adembenemend mooi land waar eigenlijk geen land hoort te zijn. De Færøer Eilanden zijn zo bijzonder dat National Geographic Traveller ze heeft uitgeroepen tot de meest indrukwekkende eilandengroep ter wereld. En toch kent bijna niemand ze.

Dit pakket biedt u een unieke kans om de Færøer Eilanden met uw eigen auto of motor te ontdekken.

Komen de vertrekdata van deze aanbieding u niet uit? Afhankelijk van het vaarschema kunnen wij een pakket voor u op maat maken. Neem hiervoor contact met ons op. Bekijk hier alvast het vaarschema.

Overtocht Denemarken – Tórshavn, retour

Hut met eigen douche/toilet

Auto (l. max. 5.00m, h. max. 1.90m) of motor

4 nachten in hotel Brandan in Tórshavn

Ontbijt in het hotel

OFFERTE AANVRAGEN

Vanaf prijs per persoon, wanneer 2 personen samen reizen: € 338,00

Vertrekdatum: 24 november 2024
Vertrek uit Hirtshals op zondag, aankomst Tórshavn op dinsdag
Vertrek uit Tórshavn op vrijdag, aankomst Hirtshals op Zondag

OFFERTE AANVRAGEN

Hotel Brandan, Tórshavn

Hotel Brandan is een eco-vriendelijk 4-sterren hotel en is perfect gelegen in de hoofdstad Tórshavn. Op slechts enkele minuten afstand van het stadscentrum, winkelcentrum, voetbalstadion en het sportcentrum van Tórshavn.

Het hotel heeft gratis parkeergelegenheid en oplaadstations voor electrische auto’s. U kunt gratis gebruik maken van de Wifi. Naast de sauna en het fitnesscentrum beschikt het hotel over hot tubs in de buitenlucht. Húsagarður is het restaurant van Hotel Brandan. Hier kunt u genieten van de Færøerse gastvrijheid en uitstekende keuken