OFFERTE AANVRAGEN

Ontdek de geweldige Færøer Eilanden in het voorjaar tijdens deze 8-daagse reis.

Vertrekdata: zaterdag 11, 18 & 25 mei 2024 vanaf € 609,00 per persoon

Dit pakket biedt u een unieke kans om de Færøer Eilanden met uw eigen auto of motor te ontdekken.

Reisschema: Vertrek uit Hirtshals (Denemarken) op zaterdag en aankomst in Tórshavn is op maandagochtend. Verblijf 3 nachten in het 4* Superior Hotel Brandan. U heeft dan 4 hele dagen om de eilanden te verkennen. Het vertrek uit Tórshavn is op donderdagavond en de aankomst in Hirtshals is weer op zaterdag.

Komen de vertrekdata van deze aanbieding u niet uit? Afhankelijk van het vaarschema kunnen wij een pakket voor u op maat maken. Neem hiervoor contact met ons op. Bekijk hier alvast het vaarschema.

  • Overtocht Denemarken – Tórshavn, retour
  • Hut met eigen douche/toilet
  • Auto (l. max. 5.00m, h. max. 1.90m) of motor
  • 3 nachten in hotel Brandan in Tórshavn
  • Ontbijt in het hotel

Vertrekdatum: zaterdag 11, 18 & 25 mei 2024 vanaf € 605,00 per persoon

OFFERTE AANVRAGEN

Hotel Brandan, Tórshavn

Hotel Brandan is een eco-vriendelijk 4-sterren hotel en is perfect gelegen in de hoofdstad Tórshavn. Op slechts enkele minuten afstand van het stadscentrum, winkelcentrum, voetbalstadion en het sportcentrum van Tórshavn.

Het hotel heeft gratis parkeergelegenheid en oplaadstations voor electrische auto’s. U kunt gratis gebruik maken van de Wifi. Naast de sauna en het fitnesscentrum beschikt het hotel over hot tubs in de buitenlucht. Húsagarður is het restaurant van Hotel Brandan. Hier kunt u genieten van de Færøerse gastvrijheid en uitstekende keuken